Off the Record

Shoppingtips

Kläder och musik – det bästa av två världar. I alla fall om man frågar oss som ligger bakom Offtgerecord.se. Med kläder kan man visa vilken musik man gillar och vilka åsikter man har om saker i världen. Eftersom man aldrig kan få för mycket av varken musik eller kläder i sin ägo så finns det en risk att suget av att shoppa just dessa saker aldrig riktigt förvinner. Det spelar egentligen ingen roll hur överfull garderoben är eller hur många cd-skivor eller spellistor på iTunes eller Spotify man har, känslan av att vilja ha mer finns nästan alltid där.

Shoppa billigare

Självklart blir det snabbt ganska dyrt om man hela tiden ska öka på förrådet av kläder och musik. Som tur är bjuder vi nedan på en lista på tips på saker du kan göra för att ha råd med din shopping.

• Handla med rabattkoder på internet. Om du vill handla kläder på Nelly.se söker du helt enkelt på Google efter just ”rabattkod Nelly”. Förhoppningsvis finns det aktuella rabattkoder och kuponger att ta del av.

• Sälj sakerna du inte använder längre. Musik återkommer man ofta till med jämna mellanrum och därför rekommenderar vi inte att du gör dig av med just musiken. Kläder däremot blir omoderna, utslitna, man kanske växer ur dem eller så är det rent av bara felköp som hänger där i garderoben och antagligen aldrig kommer att se dagens ljus. Lägg ut dessa klädesplagg på annons och få pengar för dem. Pengar som du sedan kan använda till nya kläder som du faktiskt gillar.

• Handla på REA. REA-avdelningen i de traditionella butikerna brukar bli utplockade nästan direkt. Handla istället på REA på webbutikerna. Där är utbudet oftast långt ifrån utplockat och man kan därför göra riktiga fynd.