Off the Record

Rätt skor till festivalen

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder brukar man säga. Och visst ligger det sanning i uttrycket, även om det kan vara rätt tröttsamt när man sitter inne på sommaren och stirrar ut i ett tråkigt väder med regn som bara öser ner i oändlighet. I alla fall vad det känns som. Dessutom är dåligt väder en tolkningsfråga! Visst gillar majoriteten av världens befolkning när det är soligt och varmt ute, men det finns även de som föredrar snö och till och med regn. En längre tid utan regn skapar torka, och dessutom slipper man den där ångesten man kan få ibland över att man inte är ute när det är fint väder.

Alla väder är bra på festival
Hur som helst, är man på festival finns det inget dåligt väder över huvud taget utan allt är bra, för man är trots allt inte på festival för att njuta av solen utan Såklart kan man föredra en solig dag framför en regnig när man ska vara utomhus tjugofyra timmar om dygnet i närmare en vecka, men upplevelsen påverkas faktiskt inte så mycket av vädret.

När man är på festival är det viktigaste vad man har på fötterna eftersom man ska stå länge, gå runt på området och samtidigt stå emot alla typer av väder. Det kan till och med variera under dagens gång och man behöver därför ett par skor som klarar hela dagen. Då är stövlar det helt klart bästa valet för festivalbesökaren. Det finns massor av olika sorters stövlar, man kan till exempel kolla in på http://www.stylepit.se/kvinna/damskor/damstovlar för att hitta ett par som passar för festivalen man ska åka på. Det finns massor av olika sorters stövlar, allt från gummistövlar till lite finare i skinn och man får själv välja vad man tycker är passande för en vecka utomhus.