Off the Record

Madonna kommer till Stockholm

I ett tidigare inlägg skrev vi om sommarens festivaler, med fokus på Stockholm. Bland annat nämnde vi Stockholm Music & Art, en festival där bland annat arister som Beth hart, Thåström och Van Morisson. Festivalen blev exakt så hyllad som vi anade och nu är det långt kvar till nästa sommar, till nästa festival. Det är självklart trist.

Men för dig som älskar musik finns det egentligen ingen anledning till att vara sorgsen, det finns nämligen otroligt mycket bra konserter. Och visst, det är en stor skillnad mellan att gå på konsert och att gå på festival, men för den som gillar musik borde det locka ungefär lika mycket. Vad finns det då att se?

Det är såklart många bra artister som kommer till Sverige, det blir svårt att lyfta alla men en artiust som man bara inte kan missa är ju the one and only: Madonna.

Madonna kommer till Stockholm den 14 Novemer för att spela på Tele2 Arena. För dig som missat vem artisten är? Med hittar som Vouge, Like a Prayer och den nuvarande singeln Living for Love, en karriär äldre än de flesta och med talang så att det räcker och blir över är hon en av vår tids stösta. Sedan 80-talet har hon varit en omtyckt artist och det är få som kan mäta sig med hennes storhet.

I en artikel från Aftobladet har man skrivit om hennes kommande spelning. De skriver "När den 56-åriga popdrottningen släpper datumen för sin nya turné som når 35 städer i Nordamerika och Europa avslöjas det att hon spelar på Tele2 Arena i Stockholm den 14 november. Madonnas enda framträdande i Stockholm skedde år 2000 på MTV Europe Music Awards i Globen, men då hann hon endast framföra ett par låtar."

Vill du få tag i en bljett till spelningen? Då får du börja leta nu, de kan redan vara slutsålda men om du söker på sidor som Blocket eller kollar på Facebook så kan du hitta om du har tur. 

En av Madonnas många hits "Papa Don't Preach"