Off the Record

En musikers stil

Oavsett om man är rock, pop- eller hiphopstjärna, är stilen någonting som en måste tänka på. Genom att använda sig av sin stil kan man visa på vilken musik man spelar och det är med stilen som man ger ett intryck. Tänk er själva hur det skulle se ut om 50 cent inte hade den stilen han har. Om han istället gled runt i pikettröja och tighta jeans. Det hade helt klart givit ett förvirrat intryck, och när han rapar som han gör - är det inte konstigt att man hade reagerat.

Hur ser en hiphop-stjärna ut?

Låt oss fokusera på det här med att vara hiphop-stjärna en stund. Det är ganska enkelt att bryta ner en hiphopstjärnas stil, och efterlikna den. Det handlar om stora byxor med häng, gärna en tröja som är några storlekar för stor och till det ska accessoarerna passa in. Keps är någonting som är helt rätt, men lika viktigt är det att ha feta kedjor, ringar eller klockor. Om du är sugen på att testa den här stilen är MisterBling en affär du helt klart bör kika in. Där finns det smycket, klockor, kläder, skor och andra accessoarer som passar helt rätt. Och visst kan en handla där även om det är någon annan stil man eftersträvar - men för just hiphopstilen är den perfekt.

Den svenska 50 cent

Sen är det väl kanske inte lika extremt med hiphop-kläder på våra svenska stjärnor. Men en viss likhet finns det faktiskit. Kolla bara på Timbuktus stil, han jobbar också stora byxor och lös tröja, med lite bling till. Det är lite som det skrivs i den här artikeln från nt.se. Det är en recension av Timbuktu & Dahm! på Bråvalla festivalen, och de skriver "det är inte mycket standardhophop kvar i Timbuktu, ändå känns han mer hiphop än någonsin".