Off the Record

En artist med hjärta

Vem är världens vackraste kvinna? Den vackraste, om man ser till både utseende och personlighet. Till ansikte och utstrålning, leende och åsikter. Visst, ens åsikt kring vad som är vackert varierar. Det ligger i betraktarens ögon. Men trots det. Världens vackraste kvinna? Nä, det är ingen konkurrens. Det är självklart att det handlar om Beyoncé. Och då har vi inte ens adderat in hennes fantastiska kropp, eller det faktum att hon är en fantastisk sångare och artist. Och just nu är hon hetare än någonsin!

Varför är hon då så uppskattad? Visst, det självklara är hennes röst. Herregud, den är fantastisk. Men att a en fantastisk röst – är det fler som har. Det måste vara någonting mer. Vad? Kroppen? Jojo, dessa kurvor drömmer nog både män och kvinnor om. Och om man vill känna sig snygg, är det bara att tänka att man har en kropp som Beyoncé så är hälften vunnet. Tankens kraft liksom. En kan ju i alla fall drömma om att vara lika snygg i en glittrig kroppstrumpa som hon gör här:

Men Beyoncé är mer än så. Hon är mer än ett vackert ansikte, en vackerrumpa, och en vacker röst. Och det kommer verkligen fram i dokumentären ”Life is but a dream”, vilken släpptes i februari i år. I dokumentären pratar hon otroligt mycket om kvinnofrågor. Och hon tar verkligen tag i ämnet, samtidigt som hon står stabil utan att anklaga någon. Hon är också nybilven mamma, och pratar om vilken otrolig upplevelse det är. Hon pratar vidare om hur kämpigt det är att hantera kändisskapet, och det faktum att hon inte vill släppa in folk för mycket – men samtidigt känner att det är något hon måste. Den gör henne helt enkelt mänsklig, och dokumentären visar varför hon är världens vackraste kvinna. Hon har helt enkelt hjärta.